El pulmó verd de COWORK.CAT

diumenge, de gener 10, 2016 0 Comments


Des d'un bon començament, a l'espai cowork.cat de terrassa sempre hem cregut que un bon espai de treball no està mai complet fins que s'omple de vida amb unes plantes. I és que està més que comprovat científicament, les plantes ajuden des de reduir l'estrès a millorar la qualitat de l'aire. Ja fa uns mesos que vam instal·lar el que podríem dir que actua com a pulmó de l'espai, una canalera penjant sobre els llocs de treball atapeïda amb desenes de diverses plantes (foto).

Les Plantes poden alegrar un lloc de treball, però també tenen poders psicològics. En el transcurs de dos estudis, un equip de recerca dirigit per acadèmics de Noruega va posar a prova l'efecte de les plantes en l'entorn de treball en la productivitat dels treballadors. Per simular un ambient de treball, els investigadors van disenyar una tasca d'atenció que requeria als participants en la prova llegir diverses frases en una pantalla d'ordinador i recordar l'última paraula en cadascuna.

En ambdos estudis, un publicat el 2011 i l'altre aquest estiu passat, uns dels participants en la prova realitzaren la tasca de lectura mentre estaven asseguts en un escriptori de fusta bàsic amb res al voltant. Els altres van fer la mateixa tasca en un escriptori envoltat de flors i plantes d'oficina. Els resultats de l'experiment van ser bastant clar: els treballadors al taulell amb plantes van millorar les seves puntuacions en la tasca; els treballadors a l'escriptori buit no ho van fer.

Si t'agrada treballar envoltat de natura a corowk.cat no te'n faltarà, i més ara amb la incorporació del nou espai a l'aire lliure, The Garden. La primavera pinta molt bé :)

Llegeix mes sobre l'efecte de les plantes a l'espai de treball Aqui..

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.