Catalunya Coworking Day 2015

divendres, de maig 08, 2015 0 Comments

Avui, 7 de maig, hem participat al Catalunya Coworking Day, organitzat pels companys del CoworkingTona i l'Associació Cowoking de Catalunya Cowocat. Ha estat una jornada intensa, amb difererents ponències, aqui teniu un bon article sobre la jornada, publicat per Via Empresa.

Recullo una frase predictiva citada per Maite Moreno de Monday Happy Monday El meu pare tenia un treball, jo he tingut set treballs i els meus fills treballaran per set empreses al hora. 

"The Future of Work" es el lema triat per Cowocat, que per resumir la tendència cap on va el treball, on els treballadors tendiran a treballar per projectes. Es preveu que al 2020 el 40% de la població americana treballi com a Freelance. 

Us aspecte que s'ha destacat es que el coworking no es un espai físic, si no una actitud, que facilita compartir el coneixement, la col.laboració, aprenentatge, la innovació, i hem aprés la paraula 'coopetir' que significa competir col.laborant.

En Xavier Verdaguer ens ha explicat com va anar el darrer l'Imagine Express, i ens ha explicat les semblances que té amb el coworking, ressaltant que la generositat es clau quan parlem de col.laboració, i que es important compartir el que fem. La crisi ens fa fet ampliar la zona de confort. El coworking permet compartir el coneixement, rebre i donar. Emprendre es una actitud. I la Eva Torrents ens ha explicat com va escriure en 6000 minuts el Llibre Imagine Daily Express, que el pots llegir aqui
Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.