Els valors del coworking

dimecres, de novembre 13, 2013 0 Comments

Si volem fer un recorregut per valors centrals del coworking , cal començar per recordar que , fa uns anys , la comunitat de coworking es va reunir i va comprar el domini coworking.com , per a poder així tenir un lloc que lligués la paraula "coworking" amb seus principis fonamentals . Aquests valors van néixer amb CitizenSpace , i han seguit interpretats en centenars d'espais de coworking a tot el món .Article convidat d'Alex Hillman de Indyhall a Philadelphia , EUA:


No obstant això , vinc advertint que els valors centrals del coworking no estan ni tan sols en el punt de mira de la majoria dels nous espais que s'estan obrint al voltant del globus , pel que tinc l'esperança que emprant una mica de temps per parlar de cada un d'ells, tinguin una mica de visibilitat i siguin considerats com un element important per mantenir el moviment actiu , i no només com una moda passatgera.


1 . Comunitat

 Crec que la comunitat és el meu valor fonamental favorit, i potser un dels més incompresos o donat per fet . És fàcil equivocar- sobre la idea de comunitat . Fins i tot els experts en el camp de la sociologia no es posen d'acord en una definició, Wikipedia esmenta que en 1950 ja hi havia gairebé 100 " definicions diferents" .

És la gent

 En el context del coworking , però, crec que enfocar-se en la comunitat significa posar èmfasi en la gent , les seves interaccions , i les relacions que la formen , sobre qualsevol altra cosa . En Indy Hall , cada decisió que prenen té en compte als seus membres i les oportunitats que es creen per interactuar entre ells.

Nosaltres > Jo

 Organitzem esdeveniments que animen a la gent a que explorin els interessos dels altres dins i fora de la feina . " Show and Tell " , " Lunch & Learns " , i " Happy Hours " proporcionen una gamma d'oportunitats tant formals com informals per deixar una estona la taula de treball i conèixer a un company .Compartim rituals i experiències que permeten als nous membres unir-se a la tribu i desenvolupar la companyonia.

Compartim els nostres llocs favorits per passar una estona fora de l'espai de coworking amb la resta de la gent , perquè puguin trobar fàcilment per si mateixos.


Acudim i recolzem altres esdeveniments i iniciatives en conjunt , tant millorant-los amb la sensació de " companyonia" , com mostrant als no iniciats que el " companyerisme " accessible a ells.


Aprenem , compartim , creixem , juguem , experimentem , celebrem junts . I també ens compadim i ens consolem els uns als altres .

L'espai de coworking és una eina .


Un espai de coworking és només això - un espai . No és una comunitat fins que no hi ha gent en ell . Geoff i jo vam escriure sobre coworking com un " club" , i crec que aquesta paraula és més apropiada com descripció que " oficina" per a gairebé tots els millors espais de coworking del món . Però és important recordar que , perquè un " club " sigui útil , un club- una comunitat - necessita una llar .


Aquesta és la raó per la qual faig èmfasi en "la comunitat primer" , no només com un model mental ( com " considera primer la comunitat" ) , sinó com un ordre per a les operacions . Pot formar-se una comunitat perquè hi ha un espai de coworking ? Absolutament . Però porta temps , i per tant un suport financer per al que pot ser una quantitat indeterminada de temps .La comunitat no és teva , tu pertanys a la comunitat


És aquest sentiment natural de pertinença què porta la gent als espais de coworking , més que altra cosa. Però crec que , com a propietari d'un espai de coworking , és important recordar que no ets el propietari de la comunitat de coworking . Crec que la millor forma de relacionar d'un propietari d'un espai de coworking és pertànyer a la comunitat que habita l'espai . Aquesta connexió és autèntica , i per tant , general més relacions autèntiques a l'espai . No tens per què ser un líder de la comunitat , però hauries d'estar preparat per ser un membre actiu d'ella.


De fet , li comentava a un amic aquest matí que m'encanta poder anar a Indy Hall com a membre , molt més del que agrada anar a Indy Hall com a propietari . El que s'oblida sovint és que els propietaris dels espais de coworking poden obtenir els mateixos beneficis del coworking que la resta dels membres , degut sobretot a que ells són , de fet ( o haurien de ser ) , membres.


Comunitats de confiança

 Un bon primer pas per començar amb la comunitat és que hi hagi gent propera entre si , però com vaig comentar , la comunitat no passa realment fins que la gent interactua . Hem trobat que la formació d'una relació és l'esdeveniment inicial que transforma un grup de persones en una " comunitat" .

Si les relacions entre els membres de l'espai de coworking són els tendons , la confiança és el múscul que fa que una comunitat de coworking sigui forta i saludable .


Comencem per confiar en els nostres membres , sabent que estableix un escenari on la confiança és una clau per a ser part de la comunitat . Quan comences una relació amb els coworkers en què no confies en ells , no pots esperar que ells confiïn en tu.


No hi ha dues comunitats iguals

 El lema original d'Indy Hall era "així és com es fa coworking a Filadèlfia " , i seguim fidels i lleials a aquesta afirmació . No volíem ser un clon de CitizenSpace a Filadèlfia , mirem al nostre voltant i ens prenem el temps necessari per entendre les comunitats que ja existien , com eren aquestes persones , i de quina manera podria funcionar un espai de coworking adaptat a la ciutat.

No se m'acudiria animar a ningú a crear una rèplica d'Indy Hall , tampoc sembla que sigui realment replicable . En el seu lloc , animo a la gent a que aprengui de les lliçons que vam aprendre , a compartir algunes de les nostres idees , però interpretar perquè encaixin amb la seva comunitat.


Personalment crec que el més increïble és que les comunitats , com les persones, tinguin personalitat . Aixafar aquesta personalitat és un malbaratament - al seu lloc, abraça- . Poséela . Viu . T'encantarà.

2 . Accessibilitat

Un dels elements que identifiquen l' coworking és que qualsevol persona que pugui treballar des de qualsevol lloc , pot fer-ho . Ni tan sols necessites un espai especial de coworking per fer-ho . Pots fer coworking en un saló , en un parc , o fins i tot a l'oficina d'algú . Però l'element clau és l'auto -selecció .


Si penses en això , en realitat és bastant evident . Un espai de coworking és l'únic lloc al món on cadascuna de les persones que estan en ell , han triat fer-ho. Un entorn format per participants auto -seleccionats voluntaris crea un espai de treball especialment positiu i productiu , i és fàcil adonar-se'n quan parles amb un coworker .


Crec que moltes de les persones que citen nivells de productivitat excepcionals en treballar en un espai de coworking , estan rebent en realitat els beneficis de a ) triar per si mateixos on treballar i b ) estar envoltats per altres persones que trien on treballar .


La clau per a aquesta interacció , és que sempre que possible , l'espai de coworking permet als seus membres i participants seleccionar a si mateixos .Un procés de selecció , és l'escenari en el qual pot " barrejar la fruita fresca amb la podrida " . Encara que un procés de selecció pot mantenir a algunes persones fora , o fins i tot ajudar a mantenir l '"equilibri " , és probable que també estigui deixant fora a gent sense pretendre-ho, perquè no els has considerat com a membres viables .


Durant els últims 4 anys , moltes persones ens han sorprès . Potser el seu nivell d'experiència semblava més baix que el de la mitjana . Potser les seves habilitats socials necessitaven una mica de treball . Pot ser que fossin molt tímids . O que fossin bulliciosos . Potser fossin sarcàstics . O persones que creien saber-ho tot . Amb el temps , la major part d'aquestes característiques s'esvaeixen .


Comencen a ser ells mateixos , en lloc de la persona que pensaven que havien de ser . I en el millor dels casos , segueixen millorant amb el temps . Quan tens la possibilitat de veure el progrés de les habilitats personals i professionals d'algú durant un parell d'anys , et sorprèn quant pot créixer la gent . Si els deixes .El coworking com a punt de trobada permet que totes aquestes situacions es normalitzin per si mateixes . Quan la gent ha de tractar amb altres persones , en lloc de amb caps , mediadors , o recursos humans , resoldran els seus problemes ells mateixos -i en la majoria de les ocasions , les coses funcionaran soles .

Es marxaran per si mateixos .

 En els primers temps d'Indy Hall , ens emocionava trobar algú que voldria ser-hi . No perquè estiguéssim desesperats per omplir la nostra oficina, sinó perquè realment ens encantava anar trobant gent que fos sorprenent .

I un dia , va aparèixer algú que no era tan al·lucinant . Havia escoltat algunes històries sobre aquesta persona , i vaig decidir que no volia que estigués a Indy Hall . Ho vaig comentar amb Geoff , ja que tenia la capacitat d'analitzar la situació sense els meus prejudicis .


"Si no deixem ser membre a una persona perquè no ens agrada , quin tipus de precedent estem creant de cara a la resta ? Volem que Indy Hall sigui un lloc on qualsevol persona - fins i tot les que encara no coneixem - pugui sentir acollida , ser part de l'espai i veure alguna cosa genial . "


El meu compromís amb l'essencial principi d'accessibilitat estava a prova . Havia de confiar que aquesta persona prendria les decisions adequades per a ella mateixa : ja fos canviant el seu comportament respecte al que jo sabia que havia ocorregut en el passat ( un resultat positiu ) , o bé marxant voluntàriament quan s'adonés que no obtindria el que volia ( també un resultat positiu ) .


Si realment no estava alineat amb la nostra comunitat , com imaginava , la segona opció era la més probable .


En un parell de mesos , aquesta persona senzillament va deixar d' anar a l'espai . Aquesta interacció ha passat més d'una vegada . Només endos ocasions en quatre añoshemos hagut de demanar a algú que marxi .Necessites ambdós


El principi central de l'accessibilitat es basa en que ambdues dinàmiques estiguin equilibrades. Quan la filosofia d'un espai de coworking roman compromesa amb aquest valor fonamental , els importants beneficis i resultats que converteixen al coworking a alguna cosa més que una moda de compartir un espai , comencen a prendre forma .


Quan tot es sacsegi , estaràs content d'haver creat un entorn únic on saps que la gent et sorprendrà de manera positiva.

3 . Obertura

 El principi de l'obertura pot semblar redundant després d'haver parlat sobre accessibilitat , però el matís que els diferencia és important .El coworking, igual que el seu moviment germà Barcamp , va néixer de la mà d'un grup de defensors de les metodologies de codi obert . Les seves idees d'obertura són la raó principal per la qual els dos moviments existeixen, pel que, sense aquest principi central , probablement jo no estaria aquí assegut escrivint aquest article , i sens dubte no tindria la comunitat global de participants de coworking a la qual anomeno els meus camarades .

Crec que Chris Messina ho explica millor en aquesta entrevista ,L'obertura és, per desgràcia , una d'aquestes paraules que es converteixen en alguna cosa geriàtric , perdent les seves dents i oblidant-se del que significa ... Hi ha la " Obertura " a Facebook , la " Obertura " en Adobe , i la " Obertura " Governamental , i totes elles signifiquen coses diferents . Quan penso en obertura , penso en " llibertat " , " bifurcabilidad " i " interoperabilitat " .


Sigui quina sigui la definició de " obert " o " obertura" que utilitzis -si , sempre has de lluitar per l'obertura, i sempre has de lluitar per prendre les decisions més transparents , més expansives , més liberals i més inclusives . Hauria de ser així tant per raons morals com econòmiques . El cos humà està en constant intercanvi de coses amb un menor valor per coses amb més valor . Ja estiguem parlant d'oxigen i CO2 o nutrients i residus , els cicles del cos es queden amb el de valor i es desfan de la resta . És necessària l'obertura per viure.


El fet que Chris i els primers fundadors del coworking s'adonessin que , fer el coworking " obert " , podria evolucionar en alguna cosa molt més gran que cap d'ells podria controlar , va ser, en el fons, el que millor que podia passar-li a la idea .


Llibertat

 El coworking com a moviment personifica la llibertat i la independència . Representa la llibertat suprema. Coworking Seattle compte a la seva pàgina web ...

El coworking és l'elecció personal de treballar al costat d'altres persones , en lloc d'aïllat . ... I sembla estar d'acord amb els comentaris de Brad Neuberg sobre les raons que van portar a crear el primer grup de coworking . 

Bifurcabilidad 

" Bifurcabilidad " és la capacitat per prendre la " font " d'un projecte i fer-lo servir com el començament d'un nou projecte . En programari , la font está codificada . En coworking i en altres aplicacions no-programari , la font son lliçons apreses , idees dutes a terme i principis centrals .

El coworking s'ha convertit en un fenomen global perque la idea era " bifurcable " . Els primers fundadors van posar les seves lliçons , idees i valors a disposició dels altres , sobretot perquè persones com jo construïssin la seva pròpia versió , al capdavall . I , al seu torn , vam crear fins i tot més opcions per als nouvinguts al moviment . A nivell local , la " bifurcabilidad " vol dir que els membres d'un espai de coworking han de poder convertir-lo en el que ells volen que sigui , dins dels límits de la raó .


La meva descripció d'Indy Hall és una oficina com un " lienç en blanc" . És a dir , què passa quan proporciones només els serveis bàsics- taules , cadires , electricitat , Internet, sales de reunions, serveis-i deixes a la gent que l'habita que decideixi què és el més important ? Les dónes l'oportunitat de convertir-lo en propi .


Les històries que conte sobre les coses increïbles que succeeixen a Indy Hall no són coses en què Geoff o jo ens hàgim esforçat perquè ocorrin . Les històries que conte de les coses al·lucinants que ocorren a Indy Hall són totes històries d'altres persones , els nostres membres , que han construït a partir de les infraestructures més bàsiques que podíem proporcionar. El que és particularment genial del coworking és que proporciona l'oportunitat de crear noves solucions per a problemes existents, en lloc de dependre de les antigues solucions que no han funcionat massa bé .


Els nostres coworkers saben que estem oberts a que " bifurquin " Indy Hall , especialment quan el que decideixen beneficia els altres membres , a més de si mateixos .


Interoperabilitat


I més important , contribuïm de tornada a l'origen , sempre que sigui possible . Aquesta és la motivació principal per la que comparteixo tant al meu blog , o al Coworking Google Group . He après tant dels altres , que vull tornar .Amb totes les " bifurcacions " vagant per aquí , com compartim de tornada , i al mateix temps mantenim l'ecosistema viu i en forma ?


Crec que la comprensió i el compromís amb aquests valors essencials -col · laboració , obertura , comunitat , accessibilitat i sostenibilitat -són la clau per mantenir la interoperabilitat entre totes les iniciatives de coworking .


Els valors fonamentals comuns proporcionen una base per a la discussió i la comprensió . Ser capaç de reunir les opinions dispars i les idees serà cada vegada més necessari , a mesura que aprenem més sobre dóndetrabaja la gent , i continuem explorant com i per què treballen les persones .

4 . Sostenibilitat
 
Sostenibilitat és una paraula carregada de moltes connotacions . La més òbvia parla dels efectes " ecològics " del coworking . Compartir recursos és , en si mateix , ecològic , igual que disminuir els trasllats a la feina. Encara que considero aquest element relativament superficial , no cal menysprear la seva importància . Però la realitat és que , en una societat moderna , ser un "eco -ciutadà " pot incloure entre els valors fonamentals ? L'eficiència és un benefici , però no un valor central . La recerca de l'eficiència és una bona meta , però no és un principi fonamental .En resum : si NO estàs tenint en compte l'entorn en el que vius , deixen de tenir importància la resta dels efectes i els valors .Sostenibilitat no vol dir " ser ecològic ", què vol dir?La sostenibilitat , sota el meu punt de vista, és assegurar-se que sigui el que sigui el que estiguis fent, pugui seguir en marxa durant tant de temps com hagi la necessitat . En altres paraules : construcció de la comunitat , el teu espai de coworking , la teva infraestructura , i el teu model de negoci de manera que no depenguin de recursos externs per continuar , créixer i florir .Vaig tenir el plaer de veure parlar a Joel Slatin en TEDxMidAtlantic el 2009 , i recordo quedar impressionat pel que aquest granger havia de dir . Recomano escoltar la seva conferència de 15 minuts :" Una comunitat que pot alimentar-se a si mateixa és lliure . Una comunitat que no pot alimentar-se a si mateixa no ho és . És així de fàcil . " ( via ReplyRetweetFavorite )Quan vam començar amb Indy Hall , Geoff i jo parlàvem sobre com transformar tot aquest impuls que teníem en l'espai de coworking que la gent volia . Una de les idees essencials que va aportar Geoff va ser estar segurs que podríem mantenir-nos a nosaltres mateixos - les quotes dels membres havien de poder cobrir els costos, així com proporcionar recursos per al creixement - , d'una altra manera , no valia la pena construir la infraestructura per ajudar al creixement de la comunitat .Estudiem models de negoci amb i sense ànim de lucre , i vam decidir que perquè poguéssim subsistir , perquè fóssim mes sostenibles , seria més eficient ser una negoci amb ànim de lucre. Podríem seguir sent lleugers i àgils , i al mateix temps seguir sent benèfics i orientats a la comunitat . I més important, creixeríem d'una manera en la queno dependríem de ningú , excepte de la gent que es beneficiés dels recursos que poguéssim reunir.Per a nosaltres , és l'equilibri perfecte , i continua sent-ho després de gairebé quatre anys de creixement .Mentre que ens necessitin , serem sostenibles i independents . Quan ja no ens necessiten de la manera en què existim ara , ens haurem transformat en el que necessiten , o el negoci s'haurà acabat . I això està bé .El tweet de Joel de més dalt és sobre menjar . Però si es llegeix més enllà del fet d'estar parlant de menjar, t'adones que sobre el que parla és sobre l'aliment .Una comunitat que no és capaç d'alimentar a si mateixa viu a la dependència de qui s'ho estigui proporcionat, i per tant , no solono és lliure , tampoc essostenible. El fina de la vida es dependre de la font mes que de les necessitats de la comunitat .Per contra, una comunitat que és capaç de mantenir-se a si mateixa no exclou les fonts externes que puguin alimentar - però es lliure, sostenible i independent .Les persones i els negocis que donem suport seran el nostre reflexVeritablement crec que com més temps sigui capaç un espai de coworking de fer el que millor fa, més saludables seran les persones i els negocis que treballen des d'ell .- La comprensió de la identitat , de qui ets (no només de qui no ets )- El creixement recolzat en la xarxa .- L'intercanvi obert i honest d'informació i d'idees .- La humilitat que s'aprèn quan no has de ser el més llest de l'habitació .- El restabliment de la formació de relacions de manera natural en els negocis i els processos de treball .Això és el que cal per a " guarir al món" , tant com "ser ecològic" . Si estem curanto el planeta per gent que no viu ni treballa de manera sostenible , per a què serveix?

5 . Col·laboració

 I arribem , finalment , al cinquè dels valors fonamentals . He escrit i reescrit aquesta part mil vegades , i cada vegada , recordo aquest post de Derek Neighbors :"No pots crear la col·laboració , tu has de ser un col·laborador . "Crec que és rellevant per diverses raons - sent una força important que encaixi tan bé amb el meu propi model mental del coworking . El coworking funciona perquè tira per terra molts dels mals hàbits que hem après i posa el focus d'atenció de nou en les persones . La col·laboració no és una cosa que tu creus, és el que passa quan et converteixes en un millor col·laborador.

Confiança & ContacteA la part sobre la comunitat com a valor essencial del coworking, vaig esmentar les comunitats de confiança . Els espais de coworking permeten que hi hagi un enfocament en la formació de la confiança i relacions més profundes entre els coworkers , ja que la política d'oficina , les jerarquies i els plans de successió s'eliminen d'aquesta equació .Anant un pas més enllà , el coworking crea oportunitats perquè la gent interactuï en un ambient de " alt contacte" . La serendipia natural als espais de coworking és perquè, amb més freqüència , la gent passa molt més temps cara a cara amb els altres que en una oficina , on les persones només interactuen quan ho necessiten .


Aprenent de l'exempleEls espais de coworking són llocs fantàstics on aprendre com ser un millor col ·laborador. Els fundadors dels millors espais de coworking tendeixen a mirar als seus membres com col.laboradors més que com a consumidors - un important model en l'èxit d'Indy Hall .Els membres que treballen junts - no només amb els altres, sinó en el mateix espai - , solen tenir un vincle més profund amb la comunitat . Els nous membres veuen això com una cosa que volen i poden tenir per a ells mateixos , i al mateix temps no només aprenen com crear bons comportaments col · laboratius dels altres membres , també es converteixen en nous models en si mateixos .

Aprenent a anar en biciAprendre a anar en bici sol, suposa una sèrie de doloroses proves i errors . Encara que hagis pogut veure algú fer-ho, és molt probable que caiguis i et raspis el genoll la primera vegada que ho intentis . Ensenyar a algú a anar en bici , però, requereix que siguis un bon col·laborador , molt més del que requereix ser un bon mestre . Cal guiar , donar suport i ajudar a trobar l'equilibri propi. Requereix que l'aprenent confiï en el seu instructor / col · laborador, i passin una bona quantitat de temps junts .Els col·laboradors que treballen en espais de coworking són molt similars . Els bons col · laboradors es guanyen abans la confiança . Passen molt temps amb els seus col · legues . No donen instruccions , en el seu lloc , et guien , et donen suport , i t'ajuden a trobar la teva pròpia manera de fer les coses .Les millors relacions de col·laboració són una via de doble sentit - cada persona té la capacitat de proporcionar aquesta experiència a l'altra en algun moment del temps que passin junts .El coworking proporciona un dels millors entorns naturals perquè això passi.

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.