Set consells de Robert Kiyosaki

dimarts, de febrer 26, 2013 0 Comments

Si ets un emprenedor, o vols convertir-te en un, és possible que hagis buscat informació i consells en llibres, Internet, revistes ... si és així, segurament hagi passat per davant dels teus ulls el nom de Robert Kiyosaki, un guru els principis tracta d'ajudar-te a convertir-te en milionari.
El que està clar és que la figura del hawaià Kiyosaki no deixa indiferent a ningú, ja que al seu legió de seguidors es suma una altra no menys nombrosa de detractors, que destaquen la foscor del seu passat i la possible ruïna que ha patit recentment.
En els seus nombrosos llibres Kiyosaki deixa clar que el primer que cal tenir clar és que com a empleat a compte d'altri no et faràs ric, de manera que cal posar-se a emprendre com més aviat, com assenyala Diners Tips. Per això, destaquem set frases de l'escriptor i empresari nord-americà, que ens poden ajudar a l'hora de muntar el nostre negoci.
1. "La veritable raó per començar un negoci és convertir-se en un gran home de negocis. Els grans productes es troben a tot arreu, però els grans homes de negocis són escassos i rics".
2. "Tinc molts diners perquè vaig estar disposat a cometre més errors que la majoria de la gent i aprendre d'ells. La majoria de la gent no ha comès prou errors, o continua cometent els mateixos una i altra vegada".
3. "Els rics l'últim que compren són els luxes, mentre que els pobres i la classe mitjana tendeixen a comprar els luxes primer".
4. "Si ja ho estan fent tots, no ho facis tu".
5. "Les hores del dia estan limitades. Per què treballar durament per aconseguir diners? Aprèn a fer que els diners i la gent treballin per a tu, i seràs lliure de fer coses importants".
6. "Els diners no et fa ric, sinó les habilitats de negocis".
7. "La principal causa de les dificultats financeres són la por i la ignorància, no l'economia o el Govern. Les pors i la ignorància autoinflingidos mantenen atrapada a la gent".

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.