Start-up Catalonia, Xarxa d'Acceleradores

dijous, de novembre 15, 2012 0 Comments

Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores és un programa de suport al creixement de les noves empreses catalanes amb potencial de creixement. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, que s’estructura en tres grans àmbits: Sensibilització, creació de l'empresa i creixement empresarial. Start-up Catalonia se situa en aquest darrer àmbit.

Amb Start-up Catalonia, ACC1Ó posa en marxa una iniciativa integral, flexible i a mida. El nou programa s’adreça a empreses en els seus primers anys d’evolució i vol ajudar-les a créixer d’una forma més ràpida i més sòlida. Dins el programa, s’ofereix tutorització, mentoratge, activitats de networking, formació, assessorament i acompanyament en els diferents processos vitals per les empreses en fase de creixement: la cerca de finançament, la innovació, la internacionalització i l'enfortiment dels equips humans capaços de conduir la nova empresa cap el seu potencial de creixement. Coneix-ne aquí més detalls.

Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores suma els recursos i les iniciatives d’entitats públiques i privades especialitzades en oferir serveis per al creixement de les noves empreses a nivell territorial.Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.