Atenció, tu podries esser un emprenedor !!

dijous, de novembre 22, 2012 0 Comments

Grant Cardone, guru de la emprenedoria, identificaba a la revista Entrepreneur fins a 12 suposats defectes, que et delaten com a creador d'empreses. La major part dels defectes assenyalats per Cardone, fan referència al caràcter diferencial del emprenedor, el seu inconformisme i la seva audàcia i ambició per assolir fites superiors.

 


1. Odia l'Status Quo. La teva incorformitat i rebel·lia poden resultar incómedes a altres, però es una senyal del innovador que portes dintre.

2. Acomiadat del treball. Tu ets massa creatiu per treballar pels altres.

3. Resisteix a l'autoritat. Tens una llarga historia de resistència a l'autoritat dels teus pares, professors i caps.

4. Si has fallat en un projecte empresarial, no t'agobies ni t'avergonyeixis. Cal veure el fracàs de forma positiva perquè la economia cresqui.

5. Ets dels que mai et pots relaxar. Somnies amb la teva idea i no pots parar fins posar-la en marxa

6. Tot això, fa que per a molts, siguis un ésser obsessiu, inclús pots semblar un malalt. Segueix el teu instint. Altres com Mark Zuckerberg, Steve Jobs, Warren Buffett o Richard Branson ho van fer.

6. Per Alló de que el teu regne no es d'aquest mon, pot ésser t'aburreixis enseguida en treballs tradicionals. 

7. Estigues preparat per millorar qualsevol cosa. Sempre veus com es poden millorar les coses, inclòs quan no t'ho demanen 

8. És possible que hagis estat etiquetat d'obsessiu o compulsiu perquè quan comences a treballar en una cosa no la deixes. No deixis que ningú et convenci que es tracta d'una malaltia o deficiència. Tots els grans empresaris es tornen completament immersos en la seva visió. 

9. No pots anar a dormir a la nit sense desconectar els teus pensaments apagat. Una idea fins i tot pot manifestar-se en els seus somnis. L'endemà et trobes encara donant-li voltes a aquesta idea.

Sigues diferent. Treballa de forma original, aixó fa que facis les coses de forma diferent, valora les idees i la iniciativa, i construeixes noves oporutnitats.

O sigui que si se't manifestes aquests síntomes, no et preocupis, vol dir que tens un alt potencial per triomfar com emprenedor.

 

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.