Arriba el coworking a Terrassa

dilluns, de febrer 07, 2011 0 Comments


Per aconseguir resultats diferents cal fer coses diferents. El coworking es una nova filosofia de treball, que permet compartir, col·laborar i fer networking divertint-te, alhora que estalvies compartint despeses, aspecte molt necessari en els temps actuals.

El coworking va començar a popularitzar-se l’any 2005. Brad Neubern, un jove programador que treballava pel seu compte va llogar un espai a San Francisco i va reunir a col·legues que treballaven aïllats. Tot i que fins llavors ja es llogaven oficines i també es treballava en comunitat, el mèrit va estar en reunir techies, terme col·loquial pels especialistes tecnològics, que fins llavors treballaven a casa o a les cafeteries.

Molts professionals independents treballen a casa. Però al final això no es tan divertit ni profitós com pensàvem que seria. El coworking redefineix la manera de treballar. La idea es senzilla, els humans som animals gregaris i treballem millor junts que no pas sols.

Amb aquest esperit neix Cowork.cat, el primer centre coworking a Terrassa. Es tracta d’un espai multidisciplinari adreçat a professionals d’àrees creatives i tecnològiques. La idea no es només treballar junts, sinó compartir un esperit comú de treball en equip i de col·laboració, on es generin sinèrgies amb els altres companys de treball, incrementant d’aquesta manera la xarxa social, afavorint l’intercanvi creatiu i encoratjant cap a la innovació.

Cowork.cat està situat al rovell del ou de Terrassa, en un entorn molt tranquil, una zona de vianants i a prop dels ferrocarrils. L’espai gaudeix de llum natural i disposa d’amplis i confortables llocs de treball, d’una sala de reunió, d’un espai de descans i d’una sala lúdica. També té, entre d’altres, serveis com telèfon SIP, videoconferència, wifi i impressora A3. La quota mensual es de 150€+Iva i inclou tots els serveis. La il·lusió la poses tu.

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.